Aalborg markisen

p1030041
fixed4
p1030042

Aalborg markisen er til dig der ønsker en markise med følgende hovedemner: funktionel, åben markise, prisrigtig, og letvægt, fremskudt rulle.

 

Aalborg markisen er til dig der skal bruge en bred og stor markise, uden at være tung og klodset. Denne markise er nemlig en åben markise, dette sørger for at vægten er i bund. Markisen sørger for hele selskabet sidder i læ, og stoffet er altid stramt via en speciel rør teknik, selvom den når en bredde på 7 meter. Markisen ligger stadig langt foran de billige markiser fra byggemarkederne, da dens europæiske kvalitet er i top.

Bemærk at Aalborg modellens stof rulle er fremskudt i forhold til Aarhus modellen.

Motor eller håndsving?

Du er nok ikke den eneste, der overvejer investeringen i en motoriserede markise, men er den investering nok værd? Vil de mærke den ekstra investering i forhold til håndsving?
Svaret er kun ja, den glæde det giver ved bare et tryk, og så kører markisen ud. Dette kan aldrig vejes op. Har man først har haft en fjernbetjening til sin markise, vender man aldrig tilbage til det, at skulle rejse sig og forlade selskabet for, at dreje i håndtaget og rulle markisen ud.

 

Stelfarve

Stelfarven er altid vigtig, da den altid vil være synlig. Husk derfor altid at vælge en farve der er neutral i forhold til markisens baggrund. Dette sikre dig et flot syn, også når markisen er rullet ind.
Farve muligheder: Hvid, Beige, brun, grafit.

 

Dug farve

Dugens farve er den vigtigste, for at sikre dem en smuk og flot markise i forlængelse af deres hus. En flot markise, klæder altid et hus godt. Vores råd er altid at vælge lyse farver, især beige er populær, da dette altid giver et lyst og roligt miljø.

Bredde: 300cm Udhæng: 260cm Pris: 10.500 DKR
Bredde: 400cm Udhæng: 310cm Pris: 12.500 DKR

Er du interesseret?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Fornavn*
Tlf.*
Email
Produkt*
Din besked