Palladio Semikassette

p1030041
fixed4
p1030042

Semikassette markisen er til dig der ønsker en markise med følgende hovedemner: funktionel, langlevetid, billig og et moderne design.

 

Semikassette markisen er lillebroren til kassettemarkisen. Her får du en flot semi-kassettemarkise, som har en betydelig længere levetid, end de åbne markiser. Fordelen ved denne form for markise, er at dugen altid er beskyttet af coveret. Semikassette markisen har vi fået presset ned i en rigtig fornuftig prisklasse, der gør at de fleste kan være med. Semikassette markisen ligger stadig langt foran de billige markiser fra byggemarkederne, da dens europæiske kvalitet er i top. Semikassette markisen er vores mest solgte markise, dette skyldes at vores forbrugere føler sig tryg, og ved at de gør sig en god handel på denne markise.

 

Leveres også med ben og sensor.

Motor eller håndsving?

Du er nok ikke den eneste, der overvejer investeringen i en motoriserede markise, men er den investering nok værd? Vil de mærke den ekstra investering i forhold til håndsving?
Svaret er kun ja, den glæde det giver ved bare et tryk, og så kører markisen ud. Dette kan aldrig vejes op. Har man først har haft en fjernbetjening til sin markise, vender man aldrig tilbage til det, at skulle rejse sig og forlade selskabet for, at dreje i håndtaget og rulle markisen ud.

 

Stelfarve

Stelfarven er altid vigtig, da den altid vil være synlig. Husk derfor altid at vælge en farve der er neutral i forhold til markisens baggrund. Dette sikre dig et flot syn, også når markisen er rullet ind.
Farve muligheder: Hvid, Beige, brun, grafit.

 

Dug farve

Dugens farve er den vigtigste, for at sikre dem en smuk og flot markise i forlængelse af deres hus. En flot markise, klæder altid et hus godt. Vores råd er altid at vælge lyse farver, især beige er populær, da dette altid giver et lyst og roligt miljø.

Bredde: 300cm Udhæng: 260cm Pris: 12.995 DKR
Bredde: 400cm Udhæng: 310cm Pris: 15.995 DKR

Er du interesseret?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Fornavn*
Tlf.*
Email
Produkt*
Din besked