Vindues markisen

p1030041
fixed4
p1030042

Vindues markisen er til dig der ønsker en solafskærmningsløsning med vindues markise, med følgende hovedemner: Funktionel, elegant, effektiv og prisrigtig.

 

Markisen er en såkaldt vindues markise, hvor rullen både kan være synlig men også i kassette. Kassetten beskytter dugen mod regn og lignende. Dette er ideelt til dig, hvor din markise ikke kan sidde beskyttet under tag eller lignende. Markisen er derfor ikke en dårlig investering for dig, som ønsker et prisrigtigt produkt, med lang levetid.

 

Leveres efter special mål, til den skarpeste pris.

Motor eller håndsving?

Du er nok ikke den eneste, der overvejer investeringen i en motoriserede markise, men er den investering nok værd? Vil de mærke den ekstra investering i forhold til håndsving?
Svaret er kun ja, den glæde det giver ved bare et tryk, og så kører markisen ud. Dette kan aldrig vejes op. Har man først har haft en fjernbetjening til sin markise, vender man aldrig tilbage til det, at skulle rejse sig og forlade selskabet for, at dreje i håndtaget og rulle markisen ud.

 

Stelfarve

Stelfarven er altid vigtig, da den altid vil være synlig. Husk derfor altid at vælge en farve der er neutral i forhold til markisens baggrund. Dette sikre dig et flot syn, også når markisen er rullet ind.
Farve muligheder: Hvid, Beige, brun, grafit.

 

Dug farve

Dugens farve er den vigtigste, for at sikre dem en smuk og flot markise i forlængelse af deres hus. En flot markise, klæder altid et hus godt. Vores råd er altid at vælge lyse farver, især beige er populær, da dette altid giver et lyst og roligt miljø.

Pris fra: Pris: 5.000 DKR

Er du interesseret?

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Fornavn*
Tlf.*
Email
Produkt*
Din besked